Professionel hjælp til hundeproblemer

Hvem er 4 poter

Katja Jerichau har trænet hunde i 30 år. Jeg er uddannet adfærdsbehandler, hundemassør med speciale i hundens genoptræning og klikkertrænerinstruktør.

Hvad tilbyder Hundecentret 4 Poter

 

 

 

Petra (Lapinlumon Bumbol) Finsk hyrdehund tæve årgang 01

 

Petra er min første finske hyrdehund og det andet kuld, der blev født i Danmark. Hun er stadigvæk rigtig fræk og har en næse for mad. Hun er og bliver en udfordring, og jeg har lært meget om hyrdehunde af hende. Hun elsker at blive nusset og er en rigtig kælepotte.

Hun elsker også klikkertræning. Jeg går til lydighed, Rally og dogdancing med hende. Hun er blevet Rally øvet mester.

 

Hun er kanon god til at gå spor. Jeg startede sportræningen med hende, da hun var 3 mdr. !! Hun elsker også rundering!!

Jeg hyrder selvfølgelig også med hende. Det synes hun bare er så sjovt, og her kan hun få lov til at gø ligeså tosset hun vil. Det elsker hun bare. Hun har helt styr på fårene og en flot balance.

 

I marts måned 2005 var vi i Finland og hyrde rener. Det var fantastisk at se hende arbejde med renerne. Hun havde en god kontakt til mig og helt styr på renerne. Det var halvvilde hanrener, og de er store og farlige.

 

 

 

 

Caana (Njarga Caana) Finsk hyrdehund tæve årgang 09

 

Caana er min anden finske hyrdehund. Hun er en drøm at træne med og altid glad. Hun er valgt udfra en anden linie end Petra, og det kan mærkes både i træningsiver og temperament. Hun elsker at blive nusset og er en rigtig kælepotte. Hun elsker fest - jo flere mennesker jo bedre, så er der mange hænder, der kan nusse hende.

Caana er selvfølgelig klikkertrænet.

 

Jeg lægger stort vægt på at arbejdsegenskaberne er i orden, derfor var vi til rensdyr instinkttest i Finland 11/3 2012. Der blev givet 3 hæderspriser til de 3 bedste hunde ud af 22 tilmeldte. Vi var så heldige at få hædersprisen for Njarga Caanas meget fine præsentation. Herhjemme træner vi på får og kvæg.

 

Caana er den første finske hyrdehund i verden, der er blevet Rally Lydigheds Champion. Det blev hun 1/9 2012. Vi træner Rally lydighed på konkurrencehold. Det er en herlig sport, det passer os perfekt.

 

Hvalpeplaner Sensommer 2014

 

Njarga Caana skal have hvalpe efterår 2014. Hun skal parres med Gátchis Juoksanáste Mánnu. Han træner agility og spor. Der er mange redningshunde i hans slægt.

 

Er du interesseret? Ring 31 12 10 28

 

Her er Gátchis Juoksanáste Mánnu

 

 

 

 

Njarga Caana til rensdyr instinkttest 11/3 2012

 

Læg mærke til Caanas flydende trav

 

 

Hunde jeg mindes

 

Buska Mellemschnauzer tæve årgang 96 - 20/12 2010 snøft

 

Buska var min første helt egen hund. Hun var bare en dejlig hund, der altid var frisk på at træne. Hun elskede klikkertræning, og vi blev rigtig gode til det. Jeg har gået til lydighed på konkurrenceniveau med hende.

Jeg valgte at lægge agilityen på hylden, da hun desværre havde fået en dårlig skulder og det sled unødvendigt meget på hende — vi var også her på konkurrenceniveau.

Derfor begyndte vi at hyrde på får. Det syntes hun bare var så sjovt og hun havde helt styr på fårene og en flot balance.

Derudover gik jeg spor med hende ca. 2 gange om ugen om sommeren og hver anden weekend om vinteren.

 

Buska var en helt speciel hund, en trofast kammerat og altid frisk på at træne helt til det sidste. Hun vil altid have en særlig plads i mit hjerte.

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 Katja Jerichau Skovgrænsen 2 2960 Rungsted Kyst 31 12 10 28 www.4poter.dk