Professionel hjælp til hundeproblemer

Hvem er 4 poter

Katja Jerichau har trænet hunde i 30 år. Jeg er uddannet adfærdsbehandler, hundemassør med speciale i hundens genoptræning og klikkertrænerinstruktør.

Hvad tilbyder Hundecentret 4 Poter

Hjælp til problemhunde

 

Professionel hjælp til problemhunde

 

En problemhund er en hund, hvis adfærd ikke svarer til ejers forventninger. Årsagerne kan være mange: For høje forventninger, for lidt træning, fejltræning, for meget træning, negative oplevelser, arveligt betinget osv. Det kan være:

 

  • Aggression overfor andre hunde eller mennesker
  • Alene hjemme problemer
  • Angst for andre hunde eller mennesker
  • Gør af andre hunde eller mennesker
  • Stress
  • Jagt
  • - listen er uendelig
  •  

Vi gennemgår sammen eventuelle årsager til problemerne og udarbejder et træningsprogram. Det er du som ejer der må gøre det meste af arbejdet, men jeg vil stå til rådighed med hjælp og råd undervejs.

 

Mange problemstillinger kræver mere tid og indsigt, end der er til rådighed på træningspladsen eller ved en telefonsamtale. En adfærdsbehandler kan hjælpe hundeejeren med at løse problemet. Jeg er uddannet adfærdsbehandler hos adfærdsbehandler Irene Jarnved, og jeg er opdateret med den nyeste viden inden for hundeadfærd og indlæringsteori. I nogle tilfælde kan problemet løses ved enkelte konsultationer, i andre tilfælde kræves der et længerevarende behandlingsforløb, alt afhængig af problemets sværhedsgrad, og hvor længe hunden har haft den uønskede adfærd.

 

Første konsultation tager ca. 2½ - 3 timer. Her gennemgår vi grundigt hundens problem og baggrunden herfor, samt ser på den træningsmetode, I skal træne efter. I løbet af nogle dage får I tilsendt et grundigt udarbejdet skriftlig træningsprogram. Konsultationen koster kr. 600,- pr. time og betales kontant ved mødet.

 

For mere information: tlf. 31 12 10 28

 

Jeg har telefontid mandag til fredag fra kl. 10— 15

 

Hvis jeg ikke svarer, så læg venligst en besked, send en SMS eller email: hundeproblemer

 

 

 

 

Copyright © 2012 Katja Jerichau Skovgrænsen 2 2960 Rungsted Kyst 31 12 10 28 www.4poter.dk